III. C+A jako dárek k narozkám

29.07.2009 09:56

6.7. se ve Svojanově konal poslední ze série tří coursingů a to III. C+A. Tentokrát jsme vyrážely úplně samy, protože veškeré osazenstvo už bylo na místě v rámci Summer Campu. Takže jsme se s vypůjčeným autem (děkujeme mamince) a vypůjčenou GPS (děkujeme tetičce Romči) vydaly do neznáma. Jelikož jsme ale holky šikovný, tak jsme cestu zvládly bez zaváhání a brzo jsme parkovaly před hotelem, kde už na nás čekala tetička Sašenka s Lajdískem! Holky se vítaly, jako kdyby se neviděly roky. Zamířily jsme k rybníčku, kde teprve mohly začít pořádné RR hry. Strejda Roman na své apartní židličce na vše z výšky dohlížel jako pravý " Míč Bjúkenen" :o)))

Když se holky dosyta vyblbly, šli jsme omrknout trať a zjistit, kdy se začne běhat. Dráha se ještě stavěla a tak jsme měli spoustu času, mrkli jsme tedy na agility dráhu, neboť Honeynka se účastnila i této srandy. Pak už nastal čas jít na start. Bohužel pro naše nadržené a nepřemýšlející debžounky byl start "špatně" umístěn a tak jeden po druhém vybíhali do vnitřního kola, naše krasavice si to dokonce šikly do protisměru :o)))  Start byl tedy posunut na "bezpečnější" místo a pak už všechno klapalo jak mělo. Holky si vydechly a pak se šlo na to. Držela jsem Famulíně hlavu co to šlo, protože jsem se obávala, aby zas nevypálila na druhou stranu. Naštěstí vyběhla dobře a krásně makala.

Tentokrát měl její běh úplně jinou hodnotu - dokázala, že v ní nezůstal žádný blok z posledního zranění a že jde do lovení střapečku naplno. Zelená zástěna byla tentokrát docela krátká a tak zase umožňovala veliké zkracování. Fame naznala, že si svůj narozeninový běh musí užít z plna hrdla, takže nejen že nezkracovala, ale nadběhla si ještě kusanec dál :o)  Když jsme viděly některé naše konkurentky, jak berou trať o čtvrt kolečka kratší, bylo nám jasné, že to asi moc slavné nebude. Pro mě bylo ale nejdůležitější, že Fame běžela a navíc se jí nic nestalo :o)

Dali jsme si výborný obídek, Honeynka si odběhala svérázným a úžasným způsobem agility, užívali jsme si u rybníčku - prostě parádní odpoledne. Jakmile jsme strávili dobroučké jídlo, šli jsme odběhat druhé kolo. Všechno klaplo a na Fame bylo vidět, že má narozeniny podle svého gusta.

No a pak už jsme se jen váleli. Potkali jsme spoustu kamarádů a zakotvili u ohníčku s Yoshinkou a pánečkama. Holky spokojeně oddechovaly a my se cpaly zmrzlinkou. Čas příjemně utíkal a blížilo se vyhlašování. Ještě předtím jsme šli pomoct zlikvidovat trať a holky tak dostaly kolečko navíc :o)

Fame skončila na 4. místě. Mezi prvníma šesti fenkama byl prý rozdíl jen 0,3 sekundy (uvidíme podle výsledků), takže na to, že si Famu přidala dobrých 20 m a někdo čtvrt kola ubral, je to umístění krásné. Mrzelo nás, že podmínky nebyly pro všechny fér, jak už jsme na to zvyklé ze Svitav, protože v den našich narozenin by výhra potěšila o to víc :o)  Ale nevadí, třeba zase příště. Pro mě bylo tentokrát stěžejní, že Famula nezůstala "postižena" karambolem z minula.

Gratulujeme moc všem vítězům i nevítězům. Byl to nádherný den, prostředím a atmosférou asi nejlepší coursing, jaký jsem kdy zažila.

Po vyhlášení jsme se rozloučily a vydaly se na cestu domů. Fame zalehla sotva nastoupila do auta a spokojeně spala až do Brna :o)

Děkujeme celému RR-sportu, moc se nám tam líbílo.

Děkujeme všem, co nám dělali bezva společnost, hlavně Honeyskovic rodině :o)

Fotky:

www.famezkorycanskychskal.rajce.idnes.cz/2_roky

www.famezkorycanskychskal.rajce.idnes.cz/25._mesic

 

 

—————

Zpět