Coursingová licence - Slavětín

12.04.2009 18:34

O prvním dubnovém víkendu jsme vyrazili směr Slavětín u Slavonic, kde si měla Fame pod taktovkou MSC vyběhat COURSINGOVOU LICENCI. Moc děkujeme Kačce a Davčovi (www.lambra.ic.cz), že nám vytrhli z paty vybuchlý odvoz, a jen díky nim jsme na akci mohly dorazit.

Sluníčko krásně hřálo a tak jsme se mezi jednotlivými běhy váleli v trávě a snažili se nachytat nějaký bronz.

Fame svůj první párový běh běžela s RR Haikou. S paničkou jsme se domluvily, že koše nebudou potřeba a tak se mohlo jít startovat. Trať byla krásně členitá, pejskové sbíhali dolů z kopečka, vyhnuli se cvičákovým překážkám a pelášili do cíle. Jelikož trať poskytovala spoustu prostoru pro vymýšlení lstí na střapeček, pejskové mnohdy volili "lepší" dráhu, než vymysleli organizátoři :-)  I Fame si sem tam nadběhla, aby měla ke střapečku blíž.

 

Do cíle Fame doběhla jako druhá, Haika se sice trošku nazlobila, že střapeček je jen její, ale Fame to naštěstí přešla bez mrknutí oka, a do killu se necpala. Spokojení a s prvním splněným během jsme tedy opustily trať.

Druhý párový běh čekal na Fame s maďarkou Aimee, opět bez košíků a opět v pohodě, na killu se holky dokonce o střapec bez problému přetahovaly.

Mezi běhy jsme se stihly podívat i na okolní políčka, Fame se tak aspoň na chvilku rozptýlila ze svého coursingové bláznění.

Za odměnu Fame dostala běh na dráze dlouhé 800 m a to s krásným dobrmánkem. Náramně jim to spolu slušelo.

K dodělání licence Fame už chyběl jen sólo běh, který si bez zaváhání splnila a tak jsme z víkendového klání odjížděli s krásným pocitem, že z Fame je paní profesionálka :-) Tak uvidíme, jak s tím naloží a co vlastně ještě předvede.

 

Děkuje moc MSC za možnost si licenci vyběhat, a za super přátelský přístup a atmosféru.

Dál moc děkujeme všem fotografům, kteří nám pořídili báječné fotky, odkazy přímo na Rajčeti.

A ještě jednou poděkování Kačce a Davčovi, za bezpečný odvoz a přívoz a super společnost!

Všechny fotky:

www.famezkorycanskychskal.rajce.idnes.cz/CL_jako_Coursingova_Licence/

—————

Zpět